Over Pinet

ContactNieuwsNieuwsbriefVerkoopsvoorwaarden

Internet

Promedium

Hardware & software

Downloads

Virus-alerts / RSS feeds


Login:
Paswoord:

  Over Pinet


PINET is een bedrijf dat gestart is met het ontwikkelen van websites toen het internet nog in zijn kinderschoenen stond. Of het nu gaat over een statische website, database-scripting of een heuse e-commerce-site, wij kunnen uw wensen omzetten in een degelijke en bruikbare website.

Met de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in dynamische websites waarbij de gebruiker zelf via handige interfaces de inhoud van de pagina's zelf kunnen bepalen. Zelf uw afbeeldingen, word-documenten enz. invoegen in een pagina, het is allemaal mogelijk! Uiteraard hoeft dit niet beperkt te zijn tot uw website. Ook interne toepassingen binnen uw bedrijf waarbij u alles publiceert op een intranet behoren tot de mogelijkheden.

Laatste update : 25 02 2007

- DigiMemo
- S&A bvba nieuwe layout
- Autoroute
- Pinet & Studio Plum
- Bestel uw hosting online


PINET is supporter van open source en free software. Wij maken gebruik van technologie waarvoor u geen licenties hoeft te betalen waardoor wij u een scherpere prijs kunnen aanbieden. Enkele voorbeelden zijn bvb PHP en MySQL (voor websites en databases), GNU/Linux (onze hosting server), Apache... Een andere toepassing is bijvoorbeeld is een fileserver (met SAMBA) op GNU/Linux binnen uw bedrijf. Ook voor uw desktop kunnen we u tips en advies om zonder kwaliteitsverlies evenwaardige programma's te installeren waarvoor u niet hoeft te betalen.

Onze diensten

- content management solutions zowel extra- en intranet
- database solutions
- webdesign in samenwerking met Studio Plum
- domeinnaam & hosting
- installatie servers met GNU/linux besturingssysteem
- hardware en software allerhande

Contacteer ons gerust voor offertes

Een greep uit onze klanten

S&A bvba - Alexis Versele - Studiebureau Lenders - Climapac

Een overzicht van onze kennis


Programmeertalen: PHP server side scripting, JAVA-script client side scripting, HTML client side scripting, JAVA-applets client side scripting, XML-technologie - RSS feeds, opslag enz. - SQL-queries/databases - opslag van data in relationele structuren, Kennis en mogelijk toepassing van Python, ASP, C(++), bash, tcl en Coldfusion ...

Server-technologie: installeren van GNU/Linux voor users en services configureren., APACHE (met virtual hosts), MySQL & PostgreSQL, PHP, Coldfusion, E-mail (qmail), Mailing-lijsten, Perl, CGI, SSH, FTP, Samba (fileserver) ...


© Pinet 2017 - Disclaimer & Privacy